012-3123786 (Hamdan) superkerimo@gmail.com
Select Page
Korang pernah dengar tak pasal kejadian aneh ni? Selalunya cerita-cerita pelik camni kita tengok dalam TV je (macam cerita ala2 jungle book tu kan). Tapi haritu saya berpeluang untuk melihatnya live, mmg tekejut saya dibuatnya!!
Haaa, korang mesti tertanya2, macam mana la encik monyet boleh merajuk dan cik ba alif ba ya boleh mogok pulak kan?
Ni saya nak share sikit, rahsianya adalah dengan ciptaan inovasi daripada orang kita sendiri, orang kampong dari kuala kangsor. Haaaa, satu gang dengan encik ucop wilcha dan kak limah tuuuu..
Produk inovasi ni namanya KERIMO, singkatan untuk Kencing Rimo (Harimau). 

Ehhhhhh… kencing harimau? Biar betul? Haaaa, sebenarnya, bukannya kencing harimau betul pon, cuma produk ni bau ala ala kencing harimau. Masa first time nenek saya pakai produk ni, hmmmm jangan cakap la, baunya memang kencang. Nenek saya pon teragak agak jugak la nak pakai produk ni dulu, sebab terfikir betul ke produk ni berkesan, takut kang tiba2 harimau betul pulak yang datang. Hihi…

Tapi bila nenek dah guna KERIMO ni ternyata monyet-monyet tu merajuk taknak datang ke kebun pisang nenek,  babi hutan pun dah mogok tak nak menyondol lagi.. Alhamdulillah berkesan produk ni, selamat kebun pisang nenek..
Korang bacalah testimoni kat bawah tu dari pengguna yg berpuas hati dengan produk ni. Jadi kalau nk tengok monyet merajuk and babi hutan mogok gunalah KERIMO, kebun pun selamat insyaAllah…
Untuk mendapatkan KERIMO hubungi nombor kat bawah ni, 
whatsapp jer..
 
012-3123786 (Hamdan)
 
 
         
 
            
                
         
 
Whatsapp sekarang
012-3123786 (Hamdan)
Loading...