012-3123786 (Hamdan) superkerimo@gmail.com
Select Page
Kebelakangan ini masalah gangguan babi hutan dan monyet semakin menjadi-jadi. Bukan saja di kawasan pertanian malah di kawasan kediaman kita juga babi hutan dan monyet ini selalu menceroboh. Banyak petua dan cara yang telah dicuba untuk menghindar babi hutan dan monyet ini namun kesannya masih belum bagitu memuaskan.

Pernahkah anda mendengar peroduk bernama KERIMO? Rasanya belum pernah kan, sebab produk ini memang produk baru. Dihasilkan pada awal tahun 2015 dan setelah diuji kaji, pada bulan oktober 2015 barulah produk ini mula diperkenalkan. Jadi hari ini saya nak berkongsi sedikit cerita tentang KERIMO.
Sebatian KERIMO: satu inovasi baru dalam menangani
masalah gangguan haiwan perosak.
Sebenarnya KERIMO ini ialah singkatan dari perkataan “Kencing Harimau”. Ianya satu inovasi baru yang menyamai bau kencing harimau dan sangat berkesan untuk menghalau babi hutan, monyet, tikus dan haiwan-haiwan perosak yang lain dari memasuki kawasan pertanian ataupun kediaman kita.

Ianya bukan racun tetapi baunya berfungsi sebagai penghalang kepada haiwan-haiwan ini dari memasuki kawasan yang telah kita sembur dengan KERIMO.

Sekiranya anda ingin menghalau babi hutan atau menghalau monyet, gunakan KERIMO. InsyaAllah formula bauan ini dapat membantu mengatasi masalah tersebut malah masalah tikus juga boleh diatasi…
       

Untuk mendapatkan KERIMO
WhatsApp/Call:

012-3123786 (Hamdan)

atau email: danafarm2@gmail.com
 
Kita hanya perlu semburkan cecair atau letakkan gel KERIMO di kawasan yang srtrategik (laluan monyet/babi hutan/tikus) dan setelah 3 hari ia akan mula memberi kesan yang positif. 
Pekerja ladang jagung di negeri Perak
menggunakan KERIMO
Monyet, babi hutan dan tikus tidak lagi masuk ke kebun atau kawasan rumah kita selagi bau ini masih ada…
…INSYAALLAH..
 
WhatsApp sekarang:

012-3123786 
(Hamdan)

atau email: danafarm2@gmail.com



Loading...